LAMA ARHITECTURA


Dupa ce analizam atent tema de proiectare, programul in care se incadreaza, dorintele beneficiarului, situl si contextul viitoarei constructii, incercam sa gasim un logo expresiv si usor de identificat. Consideram ca un concept bun si o analiza corecta, pot genera usor identitate unui obiect arhitectural si acest lucru poate fi usor reprezentat printr-un logo. Este ca in muzica atunci cand recunosti o piesa buna din doar cateva note.
Este frapanta asemanarea dintre Arhitectura si Muzica. Notele muzicale sunt materia din care se naste obiectul arhitectural: piatra, lemn, metal, beton , caramida sau doar pamant, sticla sau uneori gheata…Desi materialele sunt putine, arhitectura gaseste resurse si forme inepuizabile. Spatiul vibreaza diferit in functie de modul in care este generat sau materialul din care este constituit: este calm sau agitat, cald sau rece, moale sau dur, jucaus sau sobru.

 
Suntem doi tineri arhitecti, Calin Radu si Dan Enache, iar LAMA ARHITECTURA s-a nascut din pasiunea noastra comuna pentru arhitectura sincera si de calitate. Cu moduri diferite de gandire dar cu acceasi viziune, incearcam mereu sa gasim cea mai fireasca abordare fata de context si tema de proiectare, fie ca este vorba de arhitectura sau design interior. Credem in nise si oameni pasionati de ceea ce fac, in libertatea de exprimare si experimental, in puterea unei echipe si in aerul de normalitate generat de o gandire atenta.

"Lamele sunt animale inteligente si foarte sociabile", deci nu ezitati sa ne contactati.

contact@lama.ro